Egersund Visefestival

Fredag 3. juli

Vi fortsetter fredagen med gode artister og høy stemning.


Egersund kirke i sol

12:00 Musikkstund i kirken

Egersund kirke

En stemningsfull konsert tidlig på dagen.

Are Sleveland

Are Sleveland

Hauen kro

Egersunder som skaper god stemning. Flere egne låtene med Ingvar Hovland sine tekst

 

DePress

DePress

Festivalteltet på torget

De Press er et polsk-norsk rockeband grunnlagt i Oslo i 1980. Ledende innen det som på 1980-tallet ble kalt nyveiv-musikk og leverer dette fortsatt. Dette blir konserten du vil huske i lang tid fremover.

Finnegan

Finnegan's Wake

Pibbaren & Nelliken

Finnegan's Wake skapte furore i Egersund by da de nesten rev ned Turnhallen som oppvarming for Tramps under fjorårets festival. Du skal lete lenge for å finne en mer bunnsolid duo for alt du trenger av irsk kjempestemning.

Hollow Hearts

Hollow Hearts

Grand Scene

Dannet på slutten av 2016 av fire unge musikernesom har satt sitt preg på den underjordiske musikkscenen i Tromsø. Kommer med unik blanding av folkemusikk, roots og americana. Annerkjent på flere større scener, klubber og festivaler.

Kjell og Tine

Kjell & Tine

Pibbaren & Nelliken

En fantastisk duo som sørger for allsang og coverlåter. Kjell Undheim er for mange også kjent som vokalist i rockebandet «Ingenting» og Pawnshop.

Kjell Haavard

Kjell Haavard Thrane Høie

Konsulatet

For første gang spiller Kjell Haavard Thrane Høie alene på scenen med sin egen musikk, der piano og vokal pakker inn lyrikk på både norsk og engelsk om det vakre og besværlige ved relasjoner og nærhet.

Line Saus

Line Saus

Grand Scene

Melankolsk americana, det kan vi like! En herlig dysterhet, morderiske stemninger men samtidig varmt og vidunderlig. Line Saus i særklasse innenfor americana.

Martine Kraft

Martine Kraft

Easy

”Huldreblod” hennes siste albumet, en reise gjennom norsk folketro, bratte fjell og forlokkende skoger. Gir den norske folkemusikken nye høyder. Kombinerer rock’n roll med hardingfele, joik, mystikk og urkraft så det kiler i kroppen.

Masåva

Masåva

Mungåt

Tok jazz- og folk-Norge med storm da de debuterte. Besøkte visefestivalen i 2018, og av flere ble dette høydepunktet under festivalen. Spellemannsnominert i klassen viser samme år. En fot i visetradisjonen og den andre i countryen.

Music for a while

Music For A While

Konsulatet

Tora Augestad står nok en gang i spissen for en musikalsk ekskursjon du aldri har vært med på. Utstyrt med stemmeprakt som er både sterk, personlig og forførende, og omgitt av dette kremlaget av jazzmusikere som kan alt.
Bilde mangler

Olav Larsen & Aaslandbros.

Grand Scene

Olav Larsen og de særdeles velspillende herrene i Aaslandbros. En konsert spekket med Larsens gnistrende tekster fra den mørkeste siden av samfunnet, akkompagnert av helt vidunderlig deilige gitarer.
Pumping Flamingo

Pumping Flamingo

Easy

Med inspirasjonskilder som Pink Floyd, Flaming lips og Nick Cave, setter bandet kurs mot den alternative og melodiøse rockens univers. Består av medlemmer fra The brigade, Stonefish Brigade og Morendoes.

Bilde mangler

Rune Båtsvik

Hauen kro

Båtsvik lager låter på engelsk som handler om alt fra tap til vunnet kjærlighet. Gitarpop som består av fordøyelig og catchy popmusikk.

Stig Ulv

Stig Ulv

Easy

Stig Ulv spiller ikke på gitar, han får den til å snakke. På nynorsk selvsagt. Med utsøkt gitarteknikk, en renskåret følelse for harmoni og melodi, og en lyd som bærer toner over hav. Dette er ikke festmusikk, men ro og pusterom.

The Lifers

The Lifers

Festivalteltet på torget

The Lifers er søstrene Liv og Anita Cazzola. Kommer tilbake til Egersund med et fullskala band for å bringe sin art-rock og folk-sound ut til enda flere. Forrige gang de var her, trollbandt de publikum på Mungåt.

The-Trials-of-Cato

The Trials of Cato

Mungåt

Fikk prisen "Best Album" av BBC2 i fjor og blir omtalt som en av de store oppdagelsene innen visesjangeren samme sted. Visemusikkens svar på Sex Pistols, moderne men med gode røtter bakover i tid. Fra North Wales og Yorkshire.

Bilde mangler

Thor Kristian Klepp-band

Konsulatet

[ Hjem | Spillesteder | Billetter | Praktisk | Kontakt | Sponsorer ]

[ Egersund Visefestival | Layout: Sem Hadland ]