Egersund Visefestival

Lørdag 4. juli

Den store finalen for Egersund visefestival med mye folk, god musikk og høy stemning.


 

Even Jensen

11:00 Barnas visefestival

Teltet på torget (I samarbeid med Eigersund kommune)

Egersund Visefestival har gleden av å invitere til familiefest i Egersund sentrum.

Bilstadhuset

12:00 Akustisk gratiskonsert

Bilstadhuset

Intimkonsert med god musikk og flott stemning.

Quiz på grand

14:00 Musikkquiz

Konsulatet

Ta med et lag og møt opp. Dette er den perfekte oppvarmingen for kvelden med spørsmål som skal passe alle. Maks fem personer på hvert lag.

Konsulatet

19:00 Ung scene

Konsulatet

Vi er stolte av våre egne talenter og byr her på flere unge lokale artister.

Bare Egil

Bare Egil

Festivalteltet på torget

Kjent fra TV-program som Brille, Nytt på Nytt og band som Hurra Torpedo, Gartnerlosjen og Black Debbath. Siste ti år har Bare Egil Band konsentrert seg om prosjektet med lokale sanger. Han skriver en splitter ny sang med lokal vinkling til hver eneste konsert.

Brillejesus

Brillejesus

Grand Scene

Brillejesus er et Stavangerband som spiller lo-fi skrangleviser som tidvis bikker over til garasjerock. Sanger på norsk om familieferier, småbarnsliv, yrkesliv, rockeliv og livet forøvrig. Stadig aktuelle med låta «Bompenger, bompenger».

Captain-caravan

Captain Caravan

Pibbaren & Nelliken

Lokale stoner rockere med røtter i søttitallets hardrock og metal. Har gitt ut sitt album på vinyl og spilt flere konserter rundt om.

Days of August

Days of August

Grand Scene

Days of August er et indiefolk-band fra Rogaland. De tilbyr en unik sound med drømmende harmoniske lydbilder og lengtende tekster, inspirert av band som Simon and Garfunkel, Nick Drake, Bon Iver og Sufjan Stevens.

De ubrukelige

De Ubrukelige

Mungåt

Norsk duo  med visemusikk forankret i både det nordnorske og det kontinentale. Det er særlig på grunn av sanglyrikken at de legges merke til, hvor den gjennomgripende sansen for godt håndtverk, historiefortelling og gode poenger ligger til grunn. Vinnere av Norsk Viseforums Rævspark-stipend

Erik Lukashagen

Erik Lukashagen

Konsulatet

I tillegg til egne ord girs det liv i tekster av andre kjente klassiske diktere og lyrikere. Nominert til Spellemannprisen 2018 i klassen for viser. Siden debutalbumet i 2013 har han turnert jevnlig og er en av våre mest travle artister med over 100 konserter i året.

Finnegan

Finnegan's Wake

Hauen kro

Ett irskinspirert pub-band fra Praha. Full av humor med alt fra forførende balader og rampete låter til sanger om fordrukkenhet og opprør.

Jonas Hovland

Jonas Hovland

Hauen kro

Nummer en på å se og lese sitt publikum og nummer en på god stemning og allsang. Jonas hovland fra Egersund er tilbake og har med gitaren sin.

Kjell og Tine

Kjell & Tine

Hauen kro

En fantastisk duo som sørger for allsang og coverlåter. Kjell Undheim er for mange også kjent som vokalist i rockebandet «Ingenting» og Pawnshop.

Lotte Torgeirsen kvartett

Konsulatet

Nylenda

Nylenda

Easy

Norsk trio som serverer en moderne mix av psykedelisk pop og elektronisk musikk. Synth, trommemaskin, orgel, bass og gitar. Her er det både fresht og catchy.

Poor Edward

Poor Edward

Konsulatet

To brødre fra Stavanger som debuterte i 2011. Skriver og fremfører egne sanger i en mix av pop and rock med folk-tendenser. Lydbilde med gitar og vokal med fokus på harmonier og tekster.

Sekt

Easy

Signe-Marie-Rustad

Signe Marie Rustad

Mungåt

Americana med en god stemme , lyriske tekster med dype følelser og en ekte ro. Debuterte i 2012 og har siden dette gitt ut flere album, opparbeidet seg en fanskare og blitt spellemannsnominert.

 

 

The-Trials-of-Cato

The Trials of Cato

Grand Scene

Med medlemmer fra Nord-Wales og Yorkshire, men de fant sammen som band i Beirut i Libanon. Spiller tradisjonell folk, pakket inn i en moderne og vilt engasjerende form. Prøv å holde foten i ro mens du hører på dem. Bare prøv.

[ Hjem | Spillesteder | Billetter | Praktisk | Kontakt | Sponsorer ]

[ Egersund Visefestival | Layout: Sem Hadland ]