Egersund Visefestival

Spillesteder

Oversikt over spillesteder og scener.

Visefestival

Mungåt

På Mungåt får en servering som skulle passe både for den vanlige og den kresne. Dette gjelder både når en snakker om kultur og om øl. Ligger nær torget og er et koselig kjellerlokale.

Grand Scene

Ligger i kjelleren på Grand hotell og er en scene som er satt opp for revyer og større oppsetninger. De siste årene har stedet også blitt brukt som spillested for våre viseartister med stor suksess. God plass og ølsalget er lagt til naborommet så dette er ikke et forstyrrende element.

Hauen Kro

Hauen Kro er en koselig restaurant og utested som ligger sentralt nær torget i Egersund. Området Hauen er Egersund sin "middelalderby". Stedet grodde opp på egenhånd uten planlegging på siste del av 1700-tallet. Selv om husene har blitt restaurert flere ganger siden da er tuftene de samme.  Hauen Kro har ikke så stor tilskuerkapasitet så her arrangeres mest pub-konserter. Scenen er plassert ute i gårdsrommet under tak.

Grandkjelleren

Dette konsertstedet egner seg veldig bra til intime konserter med 100-150 tilskuere. Lokalet ligger i kjelleren på Grand Hotell og har egen inngang.

Konsulatet

Nok en scene på Grand hotell. Konsultatet er på bakkenivå med scene midt i lokalet med sitteplasser rundt. Tidligere kalt Grand Sommerkafè.

Telt på torget

Midt i sentrum av Egersund setter en nå opp ett telt for å huse festivalens største scene.

Pibbaren & nelliken

Pibbaren & Nelliken ligger i sentrum med kort avstand fra Grand Hotell og Torget. Pub’en har scene under tak i bakgården.

Easy

Pub, discotek og konsertlokale inn en og samme dør. God scene og god plass for publikum.

[ Hjem | Spillesteder | Billetter | Praktisk | Kontakt | Sponsorer ]

[ Egersund Visefestival | Layout: Sem Hadland ]