Egersund Visefestival

Torsdag 1. juli

Første dag starter etter tradisjonen alltid i parken i Strandgata. Etter at festivalen høytidelig er åpnet blir det musikk og kultur på byens scener.


Åpning av Egersund visefestival

17:30 Festivalåpning og parkkonsert

Parken i Strandgata

Offisiell åpning av festivalen, overraskelser og musikalske innslag arrangert av sommerorkesteret.

Are Sleveland

Are Sleveland

Hauen kro

Egersunder som skaper god stemning. Flere egne låtene med Ingvar Hovland sine tekst.

Elin Eggen

Elin Eggen

Easy

Med kurs i improvisatorisk sang- og melodiskaping, ble Elin fort klar over sin evne til å forme musikk- og tekstlinjer som gir gjenklang hos andre mennesker. Med seg på laget har hun et knippe musikere.

Helene Bøksle

Helene Bøksle trio

Egersund kulturhus

En  erfaren og dyktig liveartist, som trollbinder publikum med sin unike og praktfulle stemme. Deltatt i flere TV-produksjoner på NRK de siste årene. Helenes debutplate “Elverhøy” (2006) ble nominert til Spellemannsprisen. Kommer nå som trio.

Hotel hotel

Hotel Hotel

Grand Scene

Som solo har Vegard Urne skapt et særeget soul-univers med glimt fra et menneskes mørke perioder, for så å minne om at det alltid finnes en lindring gjennom musikken. Har tidligere turnert i Norge og i de store byene i Europa.

Jonas Hovland

Jonas Hovland

Hauen kro

Nummer en på å se og lese sitt publikum og nummer en på god stemning og allsang. Jonas Hovland fra Egersund er tilbake og har med gitaren sin.

Kanaan

Kanaan

Festivalteltet

En ung norsk powertrio med Ingvald André Vassbø fra Egersund bak trommene. Fri forms psychedelia, med inspirasjon fra krautrock og pre-fusion jazz rock.

Kjell Haavard

Kjell Haavard Thrane Høie

Konsulatet

For første gang spiller Kjell Haavard Thrane Høie alene på scenen med sin egen musikk, der piano og vokal pakker inn lyrikk på både norsk og engelsk om det vakre og besværlige ved relasjoner og nærhet.

Bilde mangler

Lausongan

Easy

...

Louien

Louien

Konsulatet

De som følger med på den internasjnale americana scene har tidligere hørt hennes stemme i bandet Silver Lining. Også kjent fra flere festivaler som Øya og by:Larm.

Moi

Moi

Konsulatet

Moi er anerkjent for den stemmen sin, og synger alt fra de nydeligste ballader til røffe rockelåter. Begge deler med selvsikkerhet og god vokalkontroll.

Svarteper

Svarteper

Mungåt

Lyden av det grønne skiftet. Økorock som får deg til å drømme om en bedre verden. Svarteper gir garantert en indre antiapatisk revolusjon.

Bilde mangler

Wall of Ice

Grand Scene

Lyden av alternativ pop inspirert av industrielle omgivelser. Stavangertrio.

[ Hjem | Spillesteder | Billetter | Praktisk | Kontakt | Sponsorer ]

[ Egersund Visefestival | Layout: Sem Hadland ]