top of page
evf17.png

VILDE BYE

Vilde Bye er en 19 år ung artist fra Tromsø, som allerede har rukket å gjøre seg godt bemerket både i hjembyen og utenfor bygrensene.

I april 2022 slapp hun sin selvtitulerte debut-EP, til strålende kritikker, ikke minst i rikspressen, og fulgte opp med å spille på en rekke festivaler og klubber både i nord og sør. Fra Buktafestivalen og Parkenfestivalen, til klubbjobber både lokalt, regionalt og i Oslo (Salt og Revolver).

 

Vilde skriver låtene sine selv, men krydrer også settene med noen smakfulle coverlåter, der originalene til blant andre Townes Van Zandt, The Velvet Underground, Tom Waits, Gene Clark, Mattias Hellberg og The Reigning Sound kjøres gjennom hennes eget filter og gis ny innpakning med en svært særegen stemme og en superb traktering av gitaren.

 

Pop, rock, country og soul ligger helt klart hennes hjerte nært, mens hennes egen musikk pendler sømløst mellom de forskjellige avartene. Hun spiller både solo, som duo og med fullt band. I duoformatet har hun med seg sin faste våpendrager, gitarist Casper Nilsen.

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

TORSDAG 29. JUNI 2023
20:00 KONSULATET

LØRDAG 1. JULI 2023
.....

bottom of page